Glad nyhet!

Nu måste jag skriva om en glad nyhet, något som väl bara riktiga ”konördar” kan dela, men detta är väl rätt forum för detta 🙂

Min favoritko, 1228 Solros (R Haslev x Asmo Sale), det ska även tilläggas att det inte är så ofta som jag får en favoritko, visade sig för ett tag sedan inte vara dräktig. Hon var dräktighets konstaterad i april men var sedan tom i slutet av augusti. 🙁 Jag beslöt, efter viss vånda, att ge henne en inseminering till (hon mjölkade då ca 25 kg och det är i alla andra fall alldeles för lite mjölk för att få fler chanser) och i fredags så blev hon undersökt och visade sig vara dräktig igen! 🙂 Nu mjölkar hon ca 23 kg i snitt, så jag hoppas verkligen att hon ska hålla ut och inte ”tjocka på” sig för mycket. Men som sagt, vad gör man inte för sina favoriter..?

1228 Solros vid foderbordet

Skriv ett inlägg