Nelly är OK!!

Hittade Nelly i morse . Hon låg och solade i det torkade fjolårsgräset vid en ladvägg. Blev först lite förskräckt, då jag fick för mig att hon var död… Men det var hon inte utan lika ”mojsig” som vanligt. Puh 🙂 Nu har hon bara 6 liv kvar, då hon tidigare har överlevt två simturer i gödselbrunnen!  Idag har Delaval installerat senaste programmet på roboten, väntar på nu på buggarna…

6 inlägg

 1. Maria says:

  Det kanske går alldeles utmärkt med den nya programvaran, tänk positivt =)

 2. Viktoria says:

  Hmm, det började med att kraftfodergivorna inte var registrerade i går kväll.Omstart av datorn krävdes. Nu ringer den inte upp vid larm, ett gammalt fel som kommit tillbaka sen åskkraschen i somras…. SUCK! 🙁

 3. Vad skönt att katten klarade sej.Det värsta är om de blivit skadade o ligger o plågas till döds.Jag körde bil o kom till en påkörd katt som låg på vägen.Bakdelen var överkörd o den paddlade runt med frambenen.Stod där o funderade på om jag skulle klara av o hjälpa den till katthimlen.Då kom en timmerbil från andra hållet o löste problemet åt både mej o katten
  Hoppas robotdatorn sköter sej.Åska o strömavbrott är inga kuliga grejer.Jag brukar göra backup på data/kouppgifterna o spara på usb inne i huset.Hörde om nån som hade fått lagårdsdatorn stulen o då blir det ju också massa trubbel o arbete.Har man en hyfsat ny backup behöver man inte lägga in alla uppgifter på nytt. GOOD LUCK ps vet inte hur man gör smileys!!ds

  • Ja , då börjar våren snart här. Då kommer alla bönder ut på vägarna och köerna kommer bli lååååånga!
   Kommer ni hitåt någonting då? Själv åker vi nog inte uppåt förrän andra halvan av Juli. Ellen har en beachhandbollsturnering hon ska vara med på i mitten av Juli. Min tik är parad och förhoppningsvis dräktig, så vi har att göra i sommar. Ber. valpning i v.17

   Morsning från en Norrbottning i skåne.

   • Viktoria says:

    Ja, här dröjer då våren ett tag ännu, fast vi har ju vårvintern å den är härlig: -10 på natten och 0 på dagarna å sol, fast nu lovar dom snö…Ni lär nog komma upp innan vi lär komma ner, om vi säger så, apropå när vi ska till Skåne nästa gång. Men plötsligt händer det! 🙂 Lycka till med hundbebisarna!

  • Viktoria says:

   Jag har ännu inte klarat av att avliva ett djur som är sjukt eller skadat. Känns inte som om jag kommer kunna det heller. Hittar alltid en utväg, är inte Henke hemma så går jag till grannen! Larmtrubblet löste sig med ett extra modem, tillfälligt. Ingen förstår varför det blir så här t.o.m experterna står handfallna, DÅ är det svårt. När vi hade åskkrasch visade det sig att den ”automatiska” backupen inte hade funkat sen 7 mån tillbaka…..Den gick inte att lita på, tydligen. Nu har vi däremot koll…Man lär sig så länge man lever. Smiley två prickar: och en parantes) Herman lärde mig 🙂

Skriv ett inlägg