Så rullade väggarna till nya ladugården in, på rätt tid oxå. Blir liksom mer verkligt då väggarna är där, blir större än man trott. De har satt ena långsidan och jag tror de även blir klara men gaveln. Vädret är inte det bästa, snö och regn om vartannat och blåsigt. Vi trodde de skulle ha problem att lyfta blocken på plats i blåsten men verkar funka ok.

Under april har vi och vår personal varit och kollat kondition, vikt, blodtryck mm mm. Idag träffades vi för genomgång av resultaten och ett pass i deras träningslokal där de visade oss hur vi kunde bli starkare och förhindra skador. Mycket skratt först men efter ett tag blev det mer ett flåsande och rätt tyst, jag lovar mer än en av oss kommer att ha det lite jobbigt i morgon😀. Säkert väldigt nyttigt…… nästa steg är att få till det.

Avslutade dagen som så ofta förr i Ickholmen, dräktighetsundersökte med gott resultat😀Vilken skillnad sedan vi fick Heatime, har man kvigorna som vi en bit från gården och är där mest vid utfodring så är det inte lätt. Nu fungerar det hur bra som helst.