Som flera av er säkert har sett (och kanske deltagit) så genomfördes årets stämma för föreningen i tisdags, uppkopplade på ett antal platser där vi samlades med coronaavstånd, samt att en del var uppkopplade hemifrån. Det flöt på bra. Alfred hängde som vanligt med, så mormor Marit fick underhålla honom när jag skulle säga några ord. (tur att man kan slå av mikrofonen när man inte behöver prata! 🙂 )

Individjuver idag efter att provsvaren från provmjölkningen kommit. PAG analysen fungerade denna gång (tack för det!). 2 st tomma, 2 st dr ? av 20 st, så det var ok!

Korna som varit sjuka i mastit återhämtar sig långsamt, de är igång, men kommer antagligen vara ”förlorade” som kor i övrigt, de som inte är dräktiga redan kommer nog inte att semineras om de inte kommer igång väldigt bra i produktion. Men, får som sagt vara nöjda med att de lever…

Här har vi en annan ”snygging”, eller vad man ska kalla någon med den här ansiktsformen 🙂 Hon är dotter till en av tjejerna i ladugårdens favoritkossa (som gick på slakt för ett tag sedan). Nu är denna dam inne från bete för att semineras. 2503 Rölla (Fransco x Teodor). Hennes mor såg inte ut så här och kvigan själv verkar inte ha några problem med bettet/tänder osv.