Vår nya kisse ”Biggan” har verkligen bott in sig ordentligt. Rivit ner alla kotavlor på dom tre nedersta raderna, snott alla pennor och gömt dom under mattorna, tuggat sönder ett antal kotavlor och följesedlar, dragit grimskaft runt omkring och ändrat inställningarna på internetdatorn mm mm.
Spookie är fortfarande arg och fräser,men hon klarar av att vara i samma rum och äta ur samma skål, samtidigt, ibland, så det tar sig… Biggan åker på lite prygel emellanåt, då lägger hon sig platt på golvet som att: -Jag ger mig, jag ger mig.. Ett riktigt charmtroll har jag lyckats få tag på igen! Med stora fötter! 🙂
DSC_0446Idag har jag jobbat solo. Drängen ledig och maken på andra uppdrag. Det har gått bra, nu känns det riktigt roligt igen. Inget som MÅSTE göras före det eller det, bara jobba på i egen takt.
Mera snö har det kommit, och nu lovas minusgrader, så den kanske ligger kvar. Hoppas det så vi får skidföre snart. Var tvungen att sluta löpträna för en månad sen då mitt ena knä började krångla. Skidåkningen är nog bättre.