Den här veckan har mest flutit på. Är inne i en period med mindre kalvningar och av de fem som kom var det en simmental och två charolai korsningar. Har alltid tyckt att charolai korsningarna varit duktiga att fatta galoppen om att lära sig dricka, men de sista två har varit riktigt tålamodsprövande😬. På Österfors har en kviga efter Lazer fått tvilling kvigor efter Vanamo, hur söta som helst men väldigt väldigt små. Hoppas de håller sig friska nu.

I kväll har jag och Bengt bytt grupper under kvällsmjölkningen. Vårt jobb söndag kvällar eller rättare sagt en av oss men eftersom vi inte riktigt kommer överens om vems tur det är så gör vi det alltid tillsammans😀. Annars har en grannkille 2 kvällar, farfar (86 år) 2 och Fredrik 2. Populärast bland de som mjölkar är defenetivt farfar. Är tydligen bäst på att ”putta” in de sista korna.

Nästa vecka blir det kallare och vi behöver tre dgr till att bli klara med plöjningen. Tänk att det varje år av nån konstig anledning blir klart först när det brinner i knutarna.