…har man ju sällan. Nu har jag det. För 3 v sen var jag bortrest och 535 Helen (Facet-Stöpafors) behövde semin. Jag hade planerat att sätta köttras på henne och hon var av nån anledning inte med i genvägen, så jag skrev längst ner på genvägspappret att hon skulle ha ”Kött” ”Angus” ”Sting” och ”ljusgrön payett”. När jag sen kommer hem och ska bokföra semineringen i datorn ser jag att den uppenbarligen blinde/senile, eller vad hen nu var, hade seminerat henne med en jerseydos som dessutom var RÖD payett. Inte en jä-la siffra rätt… Suck! Hörde att det var dags för pension för vederbörande i september.. Börjar vara dags. Så nu väntar jag på omlöp, men det blir det troligen inte..bara för att! Jag skaffade några jerseydoser för nåt år sen för att använda på en kviga som inte ville ta sig dräktig, ville inte använda kött. Men dom kom försent och jag gav upp med henne och doserna blev kvar..
DSC_0130Årets riktiga vårtecken! Sonens nyinförskaffade fotbollsskor. Fotbollsplanen i Övertorneå är plogad men det lär dröja innan det blir spel.
DSC_0138Snömängden på vår gräsmatta krymper inte så fort precis. Kanonsol idag, jag skottade fram balkongen så jag kunde sitta och sola ett tag, +13 i solen. 🙂