Varit ledig från jobbet i helgen så jag har varit hemma och jobba istället då! Pappa uppskattar ju alltid när man vill hjälpa till. Men det är även roligare med korna hemma som liksom är sina egna. Vi är klara med andra skörden sen några dagar sedan, men vi har lite helsäd kvar som vi ska köra men nu regnar det! och det har regna hela dagen så det får nog vänta ett tag.

Bäst att ja förklarar hur och vart jag jobbar. Nu ska jag åka upp till jobbet i Enånger igen. jag har ungefär 7 mil dit men jag bor där när ja jobbar där. Jag bor i huset på bilden så ja har lagomt nära till jobbet! År 2007 brann både lagårn och 2 bostadshus ner på gården. Sen byggde dom ny lagård och i oktober 2009 var ladugården klar. Ladugården har plats för alla djur, 70 kor + rekrytering. Det är robotmjölkning en Lelyrobot. Gården drivs även Ekologiskt sen den nya ladugården blev klar. Om det blir bra väder så ska vi lägga 2 korvar med helsäd den här veckan, så hoppas på lite sol nu! Vore skönt att bli klara men det ser ut att bli lite 3je skörd med.