Dåligt med tid till att blogga men ja ska skärpa mig!

När ja kom till lagårn på jobbet oimorse så möttes ja av dom här tvillingara. Jag förstod att det skulle bli det för hon kalvade 11 dagar förtidigt å vara bra tjock! Kossan kallar vi herforn för hon ser ut som en sån med vitt huvud, men hon är efter 1750 J Valon, han kunde ju ge lite roliga teckningar på avkommorna. Hemma är det ju alltid tjur och kviga! så när ja kollade på den första å såg att det var en kviga så fick ja en chock när den andra också var en kviga! Alltså tvillingkvigor! 😀 Dom gjorde helt klart min dag idag! Chefen min är ju lite mer för svarta kor så det är kul när dom bruna fyller ut med några kvigor!!! Tvillingarna är första kalvningen efter 1096 Ullimulli på jobbet som är en av mina favorit tjurar! Gulligt namn har han ju också! haha  

riktigt supersöta kalvar! den ena ser ut å ha mössa nästan!!