Den här veckan har det mest varit möten för min del. Tidigt måndag morgon åkte jag och en tjej som sitter i valberedningen för SRB föreningen till Högsby för att vara med på ordförandeträffen som gick av stapeln på måndag eftermiddag samt vårmötet som var dagen efter. Båda dagarna var bra med input från ordförande, intressant studiebesök samt bra föredragshållare. Intensiva dagar dock när man ska åka så långt, det blev 100 mil tur och retur.

Onsdag förmiddag gick mest åt till att fundera på schema tillsammans med den anställda som jag gör det tillsammans med och idag så var det den här månadens Lean möte med personalen och våran coach. Det känns som att vi kommer framåt även om det inte alltid går så fort som man vill.

Lean möte

Och imorgon ska vi ha (eller åtminstone försöka ha) ett Skype möte med Växa för att följa upp Sensetime (aktivitetsmätningen på korna och kvigorna). Och på eftermiddagen så är det ett möte med LRF om djurrättsaktivister då de har börjat att ”jobba” mer i det här området tyvärr. Så jag hoppas verkligen att jag hinner göra allt med lönerna på söndag då mötena fortsätter nästa vecka. 🙂