Detta kommer vara ett läger för barn och ungdomar i samband med Sydsvenska Sommarutställningen, på Munkagårdskolan i Tvååker 27 till den 30 juni.

 Vi välkomnar alla till att vara med och ha ett par roliga dagar tillsammans med oss. Ta med din egen kalv eller dela med någon, att ta med sig en egen kalv är inget måste men lärorikare! Showmanship, klippning, exteriör och skötsel är några av de saker som kommer att läras ut. Räkna med mycket kul som lekar och tävlingar.

 Du tar med dig mat till din kalv och tillbehör för att kunna tvätta och klippa, vissa saker kommer vi i att kunna dela på. Ska man vara med på tävlingen sista dagen tar med också med sig en grimma till det och tävlingskläder.

 Den 27 juni kommer vi att finns på plats för installning mellan 15-18 och därefter kommer vi ha en grillkväll.

Under torsdagen och fredagen kommer vi att ha fulla dagar med många evenemang. Lördag är utställningsdagen då man kan visa både sin kalv i exteriör och showmanship. Många möjligheter för dig som vill lära!

 För dig som är intresserad och skulle vilja komma, träna din kalv innan men klippningen kan vi göra på plats, då det kommer finnas mycket folk på plats att hjälpa till.

 Det kostar 500kr och då ingår mat, frukost, lunch och middag och sovplats i skolans gympasal, medta liggunderlag och sovsäck.

Anmälan gör ni till,

Karin Warefelt

warefelt@n.lrf.se 

senast 20 maj!