I onsdags var det dags för ett fysiskt möte med styrelsen, första på mer än ett år. För min del så var det första gången sedan årsstämman 2019 som jag kunde vara med, har kommit lite barn emellan. Tur att det finns digital alternativ 🙂 Så det var kul att träffa alla igen! Är en bit att åka, men åker tillsammans med Kristina i styrelsen och vi har mycket att diskutera, så det går bra 🙂 Blir en del planerande innan man ska vara borta någon dag, både på hemmaplan och i ladugården.

Styrelsen samlad

Det är blött väder och tyvärr ligger det 60 ha halm i blöt, dock bara några ha kvar att tröska. Men vi behöver verkligen halmen, så vi hoppas verkligen att vi kan få in den.

Har en del kvigor kvar ute på bete, men har plockat in och hem en del under veckan. När jag kom till ett av betena häromdagen låg det två stycken damer utanför hagen och idisslade. Hittar inga fel på stängsel eller något annat, så vi föste in dem och hoppas att de kan hålla sig där ett tag till.

Inte speciellt stressad över att vara ifrån flocken

Nästa vecka är det dags för klövverkningen igen, så jag har helgen räddad med att försöka räkna ut vilka som ska verkas den här gången…