I fredags var jag ner på styrelsemöte i Skara. Resan och mötet gick bra. Resan hem var något knackligare. Kvällspressens svarta rubriker om ”Snökaos” mm var väl orsaken till den första förseningen: tåget från Skövde var 70 min sen iväg pga elfel pga storm utan snö i Göteborgstrakten. Under vägen lades ytterligare 30 min till på förseningen pga bara ett fungerande spår. Jag skulle missa mitt flyg till Luleå, det sista för kvällen…Som tur var blev också flyget försenat pga storm i Skåne, så jag hann med. När jag gick ombord tackade jag besättningen för att dom var försenade! Dom blev förvånade, kan man ju uttrycka det.

Såhär såg bilen på flygplatsen ut när jag kom. Sista biten med bil gick i ymnigt snöfall, men man är rätt solo på vägarna mitt i natten så det gick bra. Hemma 02.00. På lördag åkte maken och jag på spa, Cape East i Haparanda, med goda vänner. Ett jätte trevligt ställe, med suverän mat och mysigt spa. När vi kom hem idag hade jag fått levererat en julklapp från en kollega. Två små tvillingtjurkalvar. Vissa bönder är så desperata att dom skänker bort sina tjurkalvar…Det är för bedrövligt att inte det går att bli av med dom. Och i värsta fall slås dom ju ihjäl. Det är så skönt med egen uppfödning av tjurar då man aldrig behöver tänka på att bli av med dom. I morgon har vi hämtning av 10 storkillar, så då kan vi minska småtjurar hos en annan desperat kollega..

Julklapp 1 och 2, söta va?!