Välkommen

på kurs hos oss

Är du mellan 17- 30 år och intresserad av lantbruk, framför allt mjölk-produktion, kom med och forma ungdomsverksamheten i Växa Sverige MO Öst!

Välkommen till någon av följande dagar och platser;

Tisdag 26 februari Cloetta Center, Linköping kl 15.00

Efter föredrag, brainstorming & mat ser vi hockeymatchen mellan LHC & Luleå. 25 sittplatser finns,

först till kvarn…… Deltagaravgift 350:-/pers (inkl hockeybiljett)

Onsdag 27 februari Orraryds Gård, studiebesök kl 15.00

Därefter åker vi till Ingelstads Naturbruksgymnasium och fortsätter där med mat, föredrag & brainstorming. Deltagaravgift 150:-/pers

Torsdag 28 februari Hasse på Sjökanten, Jönköping kl 17.00

föredrag, ”Hasses räkmacka” & brainstorming

Deltagaravgift 150:-/pers

Vi bjuder på maten!

Föredragen hålls av Claudio Mariani från Italien. Han jobbar på Genesi Project, som är distributör av VikingGenetics tjurar. Claudio har arbetat många år i branschen som säljare för flera av de Italienska AI bolagen och även som export säljare på Semenzoo. Han kommer att tala om avel ur flera synvinklar. Presentationen hålls på en mycket lättförstådd engelska.

Innan vi går hem ”Brainstormar” vi idéer, som ger starten på en fortsatt ungdomsverksamhet. Ta med dina idéer och önskemål kring det DU vill att Växa Sverige, MO Öst, ska jobba med framöver. Tipsa gärna intresserade kompisar!

Anmäl via mail till karin.karlsson@vxa.se eller ring Växa Sveriges växel 010-471 00 00 senast den 18 februari. Kom ihåg att meddela namn och adress, ev gårdsnummer som ska faktureras och till VILKEN dag du kommer!