Biggan har nu varit ensam i över en vecka. Spookie tog nog semester och gick ut. Men nu börjar det vara nog så länge, och kallt har det blivit. Bara det nu inte hänt henne något… Biggan är iaf väldigt orolig och spanar i fönstret och springer i fötterna på oss hela tiden.
I torsdags brassade det på och blev kallt, sådär ”lagom”: 16-17 grader ca. Idag var det bara 12 i morse, trots att prognosen sa 19. Men det går ett sånt där mulet område över oss igen, ibland är det klart och ibland mulet. Det är nog det som dämpar lite. Skönt! Och igår såg vi t.o.m solen! Det var länge sen.. Mycket snö har vi också fått, fast inte lika mycket som i Västerbotten. Vi har väl en knapp ½ meter ungefär.
I lördags kalvade Trendi-kvigan. Fick en kviga efter Ulv. Typiskt Sabina att föröka sig fast man egentligen inte vill ha dom, pga lynnet. Den här är kanonfin. Har A Linné till mf.
I morse när jag kom upp hade kornas liggsida-skrapa kedjetrassel och hade frusit fast. Den tål ju inte att stå still alls, då fastnar den. Tur att det inte var så kallt, vi fick faktiskt igång den efter att ha skottat med traktorn först.