Och så var det december helt plötsligt! Ny månad, så det vanliga på gång, provmjölkning, löner, personalmöte mm. Har lyckats få till schema över jul och nyår och (tror jag) lyckats med alla önskemål om ledighet mm. Barnen har också fått ”julfeeling” åt kalvarna i kalvstallet, så nu har de fått en julgran och det är dekorerat med glitter och elekriska ljus. 🙂

 

Julpyntat i kalvstallet

Installationen av tanksilon går framåt, men blev inte klart den här veckan, utan nu är tanken att det ska ske på tisdag- spännande!

SRB styrelsen hade möte via Teams den här veckan, som nästan alla andra möten just nu. Hade även ett möte på tisdagen ang arbetskraft som LRF Dalarna arrangerade, intressant vad man jobbar med från LRF, kommunerna osv. Kom lite intressanta idéer och uppslag vad man kan göra för att bemanna gårdarna. Tycker att det är smidigt med digitala möten! Spar väldigt mycket tid faktiskt att inte behöva resa någonstans för att träffas. Har 4 st möten inplanerade nästa vecka digitalt också och jag hade inte kunnat vara med på alla dem om de hade varit fysiska.