Äntligen! Denna gång också med hjälp av X-vik. Hoppas att denna får överleva. Denna förra, Tometta, fick ju sån inflammation i ett framknä så hon till slut fick avlivas. Detta är en Hilma efter min krokhasiga kramis 439 (S Adam). Det kom ju även en till Haslev-kalv i helgen, en tjur! Helt otroligt vad tjurspermierna har varit pigga här efter just den tjuren!
Nu har vi ordning på kulvertarna, peppar peppar! Men kvigornas kedja har gått av. Troligtvis i skarven som svetsades, efter att jag drog av den med traktorn tidigare. Nån som har nåt bra förslag på hur man skarvar en 5mm kedja?! Har testat dom flesta skarvlänkar, men ingen har hållit särskilt länge. Trodde att svets skulle hålla. Får nog byta hela kedjan när allt tinat lös igen.
Och jag har äntligen fått göra premiär i skidspåret! Som jag har längtat. Var i lördags första gången och har rätt så mycket träningsvärk idag. Fick idag hålla mig från att inte åka längre än 5 km, det var så himla fint före. Axeln känns inte av alls, men det märks att musklerna är väck, orkar inte staka så mycket. Men det kommer väl… -10 idag. Perfekt 🙂