I lördags fyllde sonen 12 år och så började sportlovet. Vi var lediga i helgen så vi for till Pitehavsbad och myste där på hotellet med bad(inomhus, förstås!), bowling, minigolf och god mat. På söndagen åkte vi slalom i Kåbdalis, en anläggning på gränsen till fjällen. Tyvärr väldigt isiga backar. Konstaterar att vi har perfekt snö här i ”vår” backe i Svanstein. Ingen is. I måndags gjorde jag och sonen en liten shoppingrunda i Boden innan vi åkte hem. Hemma har allt rullat på riktigt bra. Har ju haft det lite trögt med kotrafiken fortfarande och inte förstått varför, tills nu. I fredags flyttade jag ut tre sinkor ur VMS-gruppen och fick 20 extra mjölkningar/dygn! Uppenbarligen har dom stått och stoppat trafiken. Jag vet definitivt att en speciellt har gjort det. Måste bli bättre på att sinlägga snabbare.

Såhär brukar det se ut hos oss den här tiden..Inte konstigt det är hängrännor-Good Bye varje år…

Men i helgenvar det första gången det blev så här…Förra veckan var det ju några + grader, årets första. Men inte nog länge så taken kunde rensas helt. Nu har vi haft ner till -23 på nätterna och så blir det -4 på dagarna. Så gödseln hinner bygga på i rännorna under natten för att sen lossna på dagarna och så blir det stopp i kulverten om några dar…

Spookie börjar nu bli lite jobbig. Ska vara i vägen så fort man sätter sig vid datorn. Behöver uppmärksamhet, och Nisse ids inte leka med henne heller. Nu när hon accepterar honom, då går han bara iväg…Men hon är så gullig och go.