…kan man drömma sig tillbaka till en fin sommarkväll, en av dom få. Här är det nu isgata över hela världen. Efter att ha haft ett fint snötäcke och t.o.m gnistrande sol häromdan, började det regna istället…Trist.
Jag kämpar med värken. Det går hyfsat men måste vila ibland. Klarar av att mata mjölkkalvarna, diska amman och spola robot. Och klippa juver, vilket behövs just nu. Numera klarar jag även av att klä mig själv, och det är en stor bedrift! Det jobbigaste är att sitta, speciellt med armaran framåt som jag gör just nu när jag skriver på datorn. Därför drar jag mig för det, och det blir lite glest mellan inläggen.
Men det finns inte så mycket att berätta heller. Här händer det inget intressant för tillfället. Det är lugnet före stormen, massor med kalvar på G kommande veckorna. Maken har lyckats få hem dom sista balarna, trots halkan. Det var inte så långt ifrån, bara en 100 meter på allmän väg, men 500 m på odlingsväg.
Nu vill vi ha riktig vinter!