…heller. Fina 431 Hilma efter Stenslanda som är efter Stenslanda (nog är det bra med egna namn åt tjurarna nuförtiden!) fick en kviga efter Epost. Viking hade utryckt intresse för en eventuell tjurkalv, men så blev det inte. 476 Stella fick däremot en tjurkalv efter Give. Nu är Tometta och Lucia inne för nästa kalvleverans..Och ute väntar Helen och lillasyster-Lucia.
Jag knallar på med det jag kan göra, det blir lite mer för varje dag. I tisdags skulle vi på Erfa-träff och hade anmält semin, som skulle komma vid 11-tiden. Och vi som tänkte åka alla tre på träffen. Så jag tänkte att jag testar igen själv..Och det gick jätte bra. Behöver bara hjälp med att ta på handsken och sätta fast den. Det är först nu jag fattar hur låst man kan bli om man inte är egenseminör. Jag har ju hållit på i 13 år, så jag har glömt hur det var. Då var vi också fler som var i farten på gården bl a mina föräldrar. Nå, nu är jag tillbaka på banan igen, och det känns bra. I morgon ska jag seminera två kvigor. Skillnaden är nu att jag inte lär göra det ensam, vilket jag annars gör för det mesta. Idag klarade jag av att byta filter :). I morgon är det tre veckor sen jag blev skadad och då är det dags att slänga bort selen som har hållit upp axeln. Känns lite läskigt, för det har gjort extremt ont när den har varit borta nån sväng i samband med byte. Men det var tidigare, nu har ju benen växt ihop. Värk är det då ändå. Men det går så sakta framåt 🙂 .