Under den senaste veckan har vi haft två vasstkor som dog dagarna efter varandra samt två kor med coli. Vasst är ett gissel och vi vet inte hur vi ska komma till rätta med problemet, vi plockar burkar på våren och mellan skördarna men inte hjälper det😢.

Vi har börjat tvätta ldg och i år började vi med det som brukar bli kvar till sist, kalvningsboxar, sjukboxar och nu är vi grupp 2. Blir en helt annat lukt i ldg och så fint. På Österfors byter vi inredning,  lovar inte en dag för tidigt. Vi tvättar även där, just nu hos ungdjuren. 

Vårt ungdjurs stall ligger vägg i vägg med Ickholmen slakteri, slakteriet hade under veckan haft påhälsning av djur rättare eller vad man nu ska kalla dom. Tyvärr besökte de även vårt stall, vi var där så vi bad dom bara gå. Sände live och påstod mycket som inte alls stämmer med verkligheten. Tråkigt och gjorde inte veckan bättre direkt.

Men idag var det vår bröllopsdag, vi är jätte dåliga på att fira sånt, hänt att vi glömt den oxå😀. Vi firade inte direkt idag heller men tog en dag ledigt och åkte till vår stuga vid sjön Runn. En dag där och batterierna är lite mer laddade. Det är ju oxå varmt mkt varmt till och med och vad kan man mer önska än att bada och lite vila, speciellt efter en vecka som denna. Den här platsen har en speciell plats i mitt hjärta.