Vårbruket var i full gång här tills i fredags, då började det att regna och har fortsatt hela helgen. Vet inte riktigt när det kommer att gå att köra igen. 🙁 Har en del kvar att så tyvärr. Men dyngan i brunnen har minskat i alla fall 🙂

Gödselbrunn

I lördags hade mina föräldrar en 100-års fest. Det är nämligen nu i maj 100 år sedan min mammas farfar och farmor köpte den gården. Det är även 25 år sedan mina föräldrar tog över från min mormor och morfar. Och det är 8 år sedan mina föräldrar flyttade in i den nybyggda ladugården Allt detta också under maj månad. Och i lördags 14/5 så var det även min morfar Erik 91-årsdag. Hängde ni med? 🙂 Mycket att fira i alla fall. Det var 30 personer på besökrummet som man kan blicka ut över ladugården ifrån, samt alla damer i ladugården som firade. 🙂

M o P ladugård100- års fest