Ja, då var den persen över. Skönt! Och jag kan inte annat än att vara nöjd. 4:e kalvaren 381 Hilma Andersta- Nolan) vann klassen för äldre kor och reserven 2:a kalvaren 476 Stella (Luck- Conn) blev juverchampion, trots en 3:e plats i klassen. Så bra juver har hon och hon tävlade t.o.m mot årets champion som blev 303 Sussi (Öbo-Orraryd) från Bert Persson i Svartbyn. Sonens 493 Hilma (Fimta- O Brolin) blev 2:a och 431 Hilma (Stenslanda- O Brolin) blev 3:a.
Tråkigt är det att så få kor var med, bara totalt 20 st. Hälften mot vad det brukar vara. Hur ska vi locka fler till att ställa ut sina kor?? Det räcker ju med en, man behöver ju inte ta med fyra bara för att jag gör det…Och ta med en är ju en barnlek jämfört med fyra!
Sonen visade sin Hilma och sen även 381:an, han var verkligen duktig, min lilla stora pojke. Jag är såå stolt! 🙂 Fastän det var rätt stökigt i ringen ibland, klarade han av att hålla korna. Tyvärr delades det ju bara ut ett pris för bästa visare, inte för varje ras, och det togs ju naturligtvis hem av proffset Ellinor Borgenvall, som kommit upp och hjälpt Mats och Åsa från Boden med deras kor. Men jag delade ut priset bästa visare för SRB åt sonen iaf. Priset var tacos till middag på en måndag! 😉 Övriga priser vi tog hem var 3 små fat med spenspray från Lely. Det är tredje gången jag vinner spenspray! Tidigare var det stora fat, så dom här var lite lättare att få hem. Sen vann jag doser från TAG (Leif Larsson) en tjur som heter Free Beer. Kul namn. och från SEMEX, som ska överlämnas personligen av deras säljare. Så jag väntar mig ett besök från dom här framöver, det blir första gången!
I morse när vi vaknade hade vårens bakslag inträffat: snön vräkte ner 🙁 På dan övergick det i regn som tydligen ska fortsätta in i vårmånaden Maj.021Juverchampion 476 Stella.