Under tisdagen så genomfördes SRB föreningens årsstämma digitalt. Vi hade en uppsamlingplats i Borlänge där vi hade kunnat sitta några fler, men nu blev det bara jag och min mamma Marit. Ville gärna ha dit henne också då hon skulle få pris som ”Årets SRB -profil”. Så det var lite smusslande och spelad förvåning att vi var så få där när vi kom dit 🙂 Och oj så överraska och glad hon blev! 🙂

Hänt under veckan är en till provmjölkning genomförd, på Janpers (känns inte som att vi gör något annat ibland), hoppas innerligt att PAG undersökningen fungerar där den här gången. Vila besök med veterinären och lite avhorningar. Sedan så har jag börjat med månadens löneberäkningar, tyvärr så räcker tiden inte riktigt till, så det är mitt kvällsnöje när barnen har somnat, om jag uttrycker det så…

Kämpigt att få upp korna på Janpers i mjölk efter virussvängen och ensilagebyte. Men igår var foderrådgivaren förbi, så hoppas att justeringarna kan göra att det händer något.