Varje helgfri måndag gör vi ordentligt rent i liggbåsen. Har varit ett inte alltför eftertraktat jobb jag lovar, men vi träffade en kille som jobbat här förut och numera är lantbrukare och han berättade att de gör rent med en lövblås. Sagt och gjort vi köpte en lövblås och va lätt det går och va rent det blir. En av 2017 års bättre investeringar

Helgerna tog lite musten ur LEAN resan men nu ska vi igång igen. Men det här med ordning är ett kapitel för sig själv, alla här bär tillbaka verktyg mm till ”va de ska vara”  men på nått konstigt sätt hittar man verktyg lite varstans ändå. Och vi som sa att vi skulle säga upp ”NÅN”, för då alla bär tillbaka saker måste det ju var NÅN som bär ut dom igen, eller?

Vi har fått många kalvar men en del är faktiskt sötare än andra. Den här lilla gynnaren kom i Nyårshelgen och en av tjejerna här ville ta hem den, tyvärr va hennes sambo av en liten annan uppfattning. En Charolai korsning med en liten annan färgteckning. Blev öron märkt idag och surade flera timmar efteråt, ville inte komma fram och bli klappad.