Nu är jag inne på min fjärde förkylningsvecka! Jag trodde härom veckan att det var på bättringsvägen, men så lyckades vi dra på oss ytterligare en förkylning i spåren av den förra. Men det är väl lika bra att klara av dem alla på en gång så kanske det är lugnt sedan 😉 Det är dock dålig tajming att ha dem under en av de intensivaste marknadsmånaderna på hela året. Som tur är har jag mamma och en väninna till henne som hjälper mig med försäljningen och en del produkter i lager så det inte står helt still. Fredag-lördag är det en företagsmässa här i Aneby där alla lokala företag får visa upp sig. Jag hade tänkt sälja produkter, men får nu, när jag inget hunnit producera, nöja mig med att presentera företaget och göra marknadsundersökning inför utbyggnaden av mejeriet. Det är ju nog så viktigt.

I går hämtade Klas hem de tre yngsta kvigorna som gått hos svärfar. De var på utbrytarhumör och hade gått till den andra flocken vi har där. Nu går de med de nästan semineringsklara kvigorna här hemikring. Hela gänget fick nybete när vi ändå var där. Betestillväxten har kommit av sig lite igen, men det här gänget kommer få gå och putsa lite återväxt på vallarna.

SAMSUNG

Skogvaktaren är här i dag och han och Klas ska titta över en liten avverkning som ska göras inför en nyodling vi vill göra. Klas har gått och sneglat på det där hörnet ända sedan vi kom hit, så det ska bli kul att få det i ordning vartefter.