Det har varit en intensiv vecka med ostkaksbak, möte inför Östgötamulen mm. I gårkväll var jag med de andra arrangörerna av helgens koutställning nere i Värnamo och byggde uppstallning och visningsring. Vi har fått ett fantastiskt mottagande av familjen Josephsson. Vi får ha korna i maskinhallen och de har gjutit en spolplatta där vi kan vara och tvätta korna. Blir svårt att toppa för nästa års värd 🙂

I dag har vi klippt korna vi ska ha med oss och Klas har snabbtränat lite med de två kor som inte varit på utställning tidigare. Vi ska ha med fyra kor och en kviga. Så många har vi aldrig haft med oss på utställning men det ordnar sig säkert. Vi är flera som ska dela på en djurtransport ner till Vallersta. Bilen kommer hit vid fyratiden i morgon bitti.

Nu har tröskningen äntligen kommit igång ordentligt. Tre eftermiddagar i rad har Klas kunnat köra. Mängden verkar helt ok, men varierar mycket mellan olika fält. Kvaliteten verkar inte ha tagit stryk av regnet och nu har det varit väldigt torrt och bra. Nu är det nio hektar kvar.

I veckan kom de och började gräva för bredband, senaste tidprognosen är att fibern ska vara inblåst och ikopplad så att alla kan se Kalle Anka på julafton via bredbandet.