>SRB ungdom 001
Det är så skönt att ha tiden att kunna gå över korna och städa av dom lite grann.
Jag har en dammsugare med en piggborste som jag brukar gå över dom med. Det är en vanlig industri dammsugare . det funkar perfekt och man behöver inte få massa damm i näsan, inte så kul eftersom jag har blivit präktigt förkyld också.
Fick till och med lite hjälp av Malin, och något hade hon i bakfickan. Sedan kom hon och visade var jag kunnde köpa skorna till hennes studentbal, de är ju smarta. Men jag fick korna rena, och se en liten stråle sol tittade in i lagården. Den har vi ju inte sett på jag vet inte hur länge. Molnen har legat som ett lock över oss.
Lasse och Oskar jobbar i skogen just nu, det är lite gallring som måste göras.
Vi provmjölkade imorse och jag seminerade en ko, Thea som är Lasses favorit.
Imorgon ska jag åka och ta bort styngnen på vår vallhund ,Indra som är opererad för juvertumör. Hoppas vi får svar på villken typ av tumör det var. Hon är nu elva år och bättre än någonsin, så henne vill jag inte vara utan i sommar.IMAG0075