_MG_7513
Som man bäddar får man ligga heter det ju, och vi får skylla oss själva som inte lagat vatten nippeln i en av vattenkopparna. Detta med förde att HELA foderbordet stod under vatten och kulverten var halvfull imorse.
Hela första kraftfodergivan låg och simmade och var inte alls aptitlig.
OM nu Sverige hade saknat någon i sitt curlinglag hade jag kunnat vara med, för sopa det kan jag…
Svettig och en halv timme senare kunnde jag påbörja mjölkningen och Lasse utfodringen.
Sedan problem två: Kulverten var nu inte halvfull utan helt fylld med vatten och massor med gödsel utanför, bara att börja köra bort och frilägga kulvert öppningen. Vi har då fastgödsel systen om någon undrar.

För att göra dagens inlägg lite kul så har jag valt att inte ta bild på vår utgödsling och arbetet med detta på morgonen utan jag lägger in en blid på Malin när hon är på väg in i ringen under Nordiskt Showmanship i Finland. Kvigan är efter Nemo och hennes mor kommer från Leif Larsson ,Lunden.